Kerastase Nutritive Oleo Relax plaukų aliejaus ir Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment veido kaukės apžvalga

Sveikos gražuolės,

Pirmojoje savo produktų apžvalgoje nusprendžiau aptarti du mano labai mėgstamus produktus, kuriuos išbandžiau ir perku jau ne pirmą ir ne antrą kartą, Kerastase aliejuką plaukams perku turbūt jau kokį 10 kartą, Glamglow veido kaukę šiek tiek mažiau, nes kaina kandžiojasi :)

Taigi, šiandien aptarsiu du savo itin mylimus top produktus: Kerastase Nutritive Oleo-Relax plaukų aliejuką ir Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment veido kaukę. Pradedam :)



Taigi, Kerastase Nutritive Oleo-Relax plaukų aliejukas sausiems, trapiems plaukams. Šią priemonę atradau labai seniai, gal prieš kokius 5 metus, ir nuo to karto perku nuolatos. Man patinka jo poveikis, plaukas tampa švelnus, minkštas. Pastebėjau, kad naudojant šį aliejuką plaukų galiukai beveik nesišakoja. Kvapas priemonės - nuostabus, kvepia labai skaniai, tačiau neįkyriai, ne per saldžiai ir ne per aštriai. Vienas didžiausių šios priemonės pliusų tas, kad šios priemonės neįmanoma padauginti, kaip dažnai būna su kitais tokio tipo produktais, t. y., kad ir kiek aliejuko užtepsite ant plaukų, jie niekada nuo per daug priemonės netaps riebaluoti, sunkūs. Žinoma, aliejuko tepti daug nereikia, ir nedidelis priemonės kiekis puikiai atlieka savo funkciją, jis labai skalsus, man buteliuko užtenka 3-4 mėnesiams.



Naudojimas: paskirstyti priemone ant ką tik išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų, tepu ant pačių plaukų galiukų ir per pusę plaukų ilgio (šaknų neliesti). Priemonės nuplauti nereikia, po ištepimo aliejuku džiovinatės plaukus džiovintuvu, arba paliekate juos išdžiūti natūraliai, čia jau nuo kiekvienos įpročių priklauso.

Kadangi rinkoje vis atsiranda naujų priemonių, įvairios reklamos vilioja išbandyti naujoves, tai ne vieną kartą esu nusipirkusi kažkokią kitą priemonę plaukams, aliejuką ar nenuplaunamą balzamą, tačiau kiek esu išbandžiusi, vis grįžtu prie Kerastase Oleo-Relax. Nei viena išbandyta tokio tipo priemonė kol kas nepatiko labiau nei Kerastase aliejukas.



Kitas produktas - Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment veido kaukė. Apie šią kaukę tikrai esate bent viena ausimi girdėjusi kiekviena, nes apie ją nuolat kalba grožio youtuber'ės, rašo bloger'ės ir, turbūt, ne veltui, nes ši kaukė yra tikrai labai labai gera!

Gamintojo aprašymas:

Žinia apie revoliucinę kaukę žaibišku greičiu pasklido Holivude. Ji buvo sukurta naudoti užkulisiuose prieš pramogų, muzikos, mados ir apdovanojimų teikimų renginius, kad žvaigždžių oda prieš kameras atrodytų nepriekaištingai lygi ir švytinti. GLAMGLOW® pamėgo ir naudoja tokios garsenybės kaip Jennifer Aniston, Natalie Portman, Miley Cyrus, Ryanas Seacrestas, Giuliana Rancic bei kiti. Tik per 10 minučių ši purvo kaukė suteikia greitą ir pastebimą rezultatą, ji net 3 dienas stimuliuoja odos kolageno sintezę. 

GLAMGLOW® sudėtyje esantis molis išgaunamas iš Prancūzijos Viduržemio jūros. Taip pat kaukės sudėtyje yra senovinė vulkaninė uoliena pemza ir GLAMGLOW patentuota ir novatoriška TEAOXI™ ilgalaikio veikimo technologija. GLAMGLOW® purvo kaukė švelniai pašalina negyvąsias ląsteles nuo odos paviršiaus, todėl oda tampa lygesnė, skaistesnė ir švelnesnė. GLAMGLOW® valo nešvarumus nepašalindama natūralių odos riebalų, stangrina odą ir sutraukia poras. Tinka bet kokio amžiaus vyrams ir moterims, bet kokiam odos tipui. Naudokite keletą kartų per savaitę. Sudėtyje nėra sulfatų, sintetinių dažų, naftos produktų, ftalatų, GMO (genetiškai modifikuotų organizmų) ar triklozano.

Neslėpsiu, iš pradžių į šią kaukę žiūrėjau labai skeptiškai, atrodo, koks gi ten gali būti stebuklingas poveikis, tačiau poveikis tikrai yra ir tikrai labai geras! Ji tikrai daro viską, kas aprašyta gamintojo aprašyme. Šią priemonę aš tepu ant sudrėkintos veido odos, dažniausiai tik išlipusi iš vonios, ar išlindusi iš dušo, kadangi karšti vandens garai atveria poras, paruošia odą tolimesnėms procedūroms, visokios veido kaukės, serumai, kremai geriau pasisavinami. Taigi, tepu priemonę ant odos ir laikau apie 15 minučių. Kaukė yra molio/purvo tipo, ant odos ji sudžiūna. Kaukei sudžiuvus, drėgnomis rankomis masažuojamaisias judesiais pradedu plauti kaukę ir esmė tame, kad kaukė veikia dvigubai - būdama ant veido ji sutraukia poras, drėkina odą, o ją nuplaunant jos dalelės masažuoja veido odą, ją nušveičia, gaunasi toks kaip papildomas pylingas veidui ir po to šio pylingo oda tampa tiesiog pasakiška, švelni kaip kūdikio užpaliukas :), veido poros išvalytos, akivaizdžiai mažesnės, veidas tiesiog švyti švarumu ir gaivumu. Tai yra nenupasakojamas efektas, kiekvienai remonduoju išbandyti ir pajausti, koks tai poveikis ir koks jausmas.

Vienintelis dalykas, kuris gali būti šios kaukės minusas - tai nežinau, ar ši kaukė tiktų jautrios odos savininkėms, nes tas šveičiamasis kaukės efektas gana stiprus, mano oda nėra jautri, naudoju visokiausias priemones ir šveitiklius, niekada nebuvo jokio neigiamo poveikio, tad negaliu įvertinti, kaip šią kaukę priimtų jautri oda. Galbūt tuomet nuplaunant kaukę reiktų elgtis labai švelniai ir perdaug netrinti odos.

Tiesa, dar vienas minusas šios priemonės - ji tikrai labai brangi, nedidelė talpa ir tikrai didelė kaina (52 ml  - apie 50 eurų), be to, kaukė nėra labai skalsi, kiekvieną kartą jos susinaudoja labai nemažai, bet man labai patinka jos poveikis, neradau jokios kitos panašaus poveikio priemonės, todėl kartas nuo karto veido odą palepinu šia kauke, bent kartą ar du per 2 savaites. Jei tik turite galimybę - būtinai išbandykite. O gal jau bandėte? Parašykite, ar jums patiko.



Taigi, šiandien tiek produktų apžvalgų, parašykite komentaruose, galbūt jau esate bandžiusios šias priemones, kokie būtų jūsų atsiliepimai? Būtų labai įdomu sužinoti.

Iki kitų susirašymų!

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?