Tobulas highlighteris!

Tik nesakykit, kad dar iki šiol nebandėte ar nenaudojate highlighter'io? Daug prarandate! Nors gali atrodyti, kad highlighterís tik dar viena nelabai reikalinga ir nelabai naudinga makiažo priemonė, tačiau iš tiesų ji labai svarbi. Mano nuomone, tai viena reikalingiausių makiažo priemonių, kuri jūsų makiažą gali paversti iš paprasto į neeilinį. Highlighteriu patepta linija virš skruostikaulių suteikia jūsų veidui gaivumo, spindėjimo iš vidaus įspūdį, svarbu šią priemonę išmokti tinkamai naudoti ir nepadauginti. 

Esu išbandžiusi keletą highlighterių ir šiuo metu vienas mėgstamiausių yra The balm firmos Mary Lou Manizer.



Gamintojas šį produktą pristato taip:

The Balm Mary-Lou Manizer švytėjimo suteikianti pudra/šešėliai. Ši priemonė suteikia odai neįtikėtino švytėjimo, atgaivina ją. Oda atrodo atsigavusi, pašviesėjusi ir atjaunėjusi. Taip pat The Balm Mary-Lou Manizer švytėjimo suteikianti pudra puikiai tinka akių makiažui, suteikia jam subtilumo.
Naudojimas. Naudokite The Balm Mary-Lou Manizer pudrą kaip šešėlius, lengvai brūkštelėkite ja skruostus, taip suteiksite jiems lengvo švytėjimo. Taip pat galite naudokite šią pudrą kaip makiažo užbaigimo priemonę, ji pagyvins Jūsų makiažą.
Visam veidui naudoti šios priemonės kaip pudros nebandžiau ir bandyti nesiruošiu, nemanau, kad ji iš tiesų tam tinkama, kadangi nenorėčiau, kad mano visas veidas švytėtų ir blizgėtų kaip kalėdinė eglutė. Tačiau paryškinti skruostų linijai ar akių kampučiams ši priemonė tiesiog ideali. Man labai patiko, kad priemonė neturi blizgučių, taip, ji švyti, bet be blizgučių pagalbos, todėl užsitepusi neatrodysite kaip disko rutulys. Dauguma higlihterių turi pavienių blizgučių, kurie užsitepus dieniniame makiaže atrodo šiek tiek juokingai ir dirbtinai, jie labiau skirti vakariniam makiažui, tuo tarpu Mary Lou Manizer turi spindėjimo suteikiančių dalelių, kurios suteikia gaivumo, sveikos odos spindėjimo įspūdį. Šią priemonę galima naudoti tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui.
Nuostabi šampano spalva

Spalva labai universali, subtili šampaninė, tiks tiek šviesiaodėm, tiek tamsesnės odos savininkėms. Produktas labai skalsus, labai pigmentuotas, todėl jo reikia labai nedaug, šią pakuotę tikriausiai naudosiu visą amžinybę. 

Jūs tik pažiūrėkit, kokia spalva, kokia pigmentacija, koks subtilus švytėjimas!
Pakuotė labai patogi, kokybiška, su dideliu veidrodėliu. Produktas naudojant beveik nebyra pro šalį. Šepetėlio tepti šiai priemonei nėra, todėl teks naudoti, tą ką turite arba įsigyti atskirai. Highlighteriui užtepti dažniausiai naudojami tokio tipo šepetėliai, svarbiausia, kad šepetėlis būtų minkštas: 

Tai kur gi tepti tą highlighter'į? Juo pabrėžiama linija virš skruostų, akių kampučiai, taip pat linija prie pat antakio (čia tuo atveju, jei darotės makiažą su akių šešėliais), taip pat galite labai nedaug labai lengva ranka patepti per visą nosies viršų (labai svarbu nepadauginti, nes atrodysite juokingai), ir duobutę virš lūpos. Kad geriau įsivaizduotumėt, kaip naudoti highlighter'į pridedu nuotrauką, balta spalva rodo, kur ir kaip, turi būti tepamas highligher'is:
Balta spalva pažymėta, kur tepti highlighter'į.

Esu be galo, be krašto patenkinta šiuo produktu. Rekomenduoju įsigyti kiekvienai, tiek toms, kurios ieško tobulo highlighterio, tiek toms, kurios dar niekada nėra tokios priemonės bandžiusios, ar išvis nežino, kas tai per dalykas. Tikiu, kad nenusivilsite ir tikrai pastebėsite skirtumą, kaip atsigauna jūsų makiažas užsitepus šios priemonės, kaip skirtingai atrodo makiažas su ir be šios priemonės, skirtumas toks akivaizdus, kad aš atsisakau kada nors nustoti naudoti highlighter'į! :)

Komentarai

  1. Is there a good place to go for a nightlife party in Las Vegas? 온카지노 온카지노 jeetwin jeetwin 우리카지노 계열사 우리카지노 계열사 449Vý플러스 먹튀스 먹튀스 플러스 플러스 먹튀스 먹튀스 먹튀 플러스 먹튀스 플러스 플러스 플러스 플러스 플러스 플러스 플러스 플러스

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?