CLARINS INSTANT LIGHT NATURAL LIP PERFECTOR LŪPŲ BLIZGESYS, APŽVALGA


Šiandien noriu aptarti CLARINS INSTANT LIGHT NATURAL LIP PERFECTOR lūpų blizgesį.


Šio lūpų blizgio - pagrindo dėka Jūsų lūpos bus tokios apie kokias visada svajojote – švelnios, žvilgios bei didesnės apimties! 3D šviesą atspindintys pigmentai optiškai išlygina lūpas bei padaro jas sultingas bei žvilgančias. Lūpos tampa žymiai putlesnės. Galite šį lūpų blizgį naudoti vieną arba kartu su su kitais blizgiais norėdamos pasiekti tobulesnių rezultatų. Taukmedžio aliejaus bei mango ekstraktai maitina bei puoselėja lūpas. Lengva ir patogu naudoti.





Apie šiuos lūpų blizgius tikriausiai esate girdėjusi ne viena, pasiskaičiusi gerų atsiliepimų internete, nusprendžiau išbandyti ir aš. Mano turimo blizgio spalva 01 rose shimmer, šviesi, rožinė spalva. Užsitepus ant lūpų spalvos praktiškai nesimato, jos tikrai netampa rožinės, šis blizgis man labiau panašus į bespalvį blizgesį su vos vos matomu atspalviu, ant lūpų jis atrodo labai natūraliai. Išgaunamas toks "your lips, but better" įvaizdis, t.y. atrodo natūraliai, paryškina natūralią lūpų spalvą, jos atrodo pilnesnės. Blizgio tekstūra nėra klampi ar lipti, maloni ant lūpų, jų nesausina, gana ilgai išsilaiko. Esu bandžiusi ir keletą kitų atspalvių, pvz., 02 apricot shimmer ir 04 petal shimmer, tai galiu pasakyti, kad tarp atspalvių didelio skirtumo nėra, visi užtepus ant lūpų atrodo labai panašiai ir didesnį skirtumą galima įžiūrėti tik labai gerai įsižiūrėjus. Blizgesio kvapas labai švelnus, beveik nejuntamas. Labai patogu naudoti, minkštas ir pūkuotas galiukas leidžia legvai ir greitai padengti lūpas. Lūpų blizgesio pavadinimas sako, kad tai lūpas tobulomis ir be trūkumų paverčiantis produktas, ir galiu tik patvirtinti, kad savo darbą jis atlieka tobulai. Lūpos iš tiesų atrodo labai sveikai, paslepia visus pašerpetojimus ar išsausėjimus, gražiai žvilga. 



Verdiktas - idealus lūpų produktas kasdienai, vietoj vazelino ar įprasto lūpų balzamo. Lūpos atrodo putlesnės, paryškina jų natūralią spalvą, maloni tekstūra. Nepatiks toms - kurios tikisi ryškios spalvos ant lūpų, nes išgaunama spalva labai subtili ir natūrali. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?