KIEHL'S Creamy under eye treatment with avocado oil paakių kremo apžvalga

Šiandien noriu apžvelgti KIEHL'S Creamy under eye treatment with avocado oil paakių kremą. Iki šiol KIEHL'S kosmetika mums buvo nepasiekiama, tačiau labai greitai šio gamintojo produktų bus galima įsigyti ir Lietuvoje. Vis daugiau ir daugiau garsių užsienyje ir savo vardą užsitarnavusių firmų su savo asortimentu atkeliauja ir į Lietuvą, dėl ko, tokia produktų ir priemonių maniakė, kaip aš, tik džiaugiuosi (žinoma, piniginė nesidžiaugia tikrai). Na bet grįžkite prie paakių kremo.



Jei daugiau pasiskaitysite internete, užsienio bloguose, tai šis kremas yra viena populiaresnių ir perkamesnių KIEHL'S prekių. Tai drėkinantis paakių kremas su avokadų aliejumi. Ši paakių kremą naudoju dar nelabai seniai, bet kol kas viskas jame man patinka - tiek konsistencija, tiek kvapas (jo praktiškai nėra), tiek poveikis - drėkina paakių odą, greitai susigeria. Kremas yra šviesiai žalsvos spalvos, gana lengvos, bet ne per lengvos konsistencijos, lengvai pasiskirsto ir greitai susigeria į odą. Jau esu minėjusi kituose įrašuose, kad kol kas su raukšlėmis kovoti nereikia, dar neturiu jų, tačiau naudoju šį kremą kaip profilaktinę priemonę žvelgdama į ateitį. Kol kas šio produkto poveikio man užtenka, jei bus rimtesnių bėdų - tuomet galvosiu apie rimtesnes priemones.




Šią priemonę rekomenduočiau merginos ir moterims, kurios neturi didelių problemų su paakiais, tačiau nori geros paakius drėkinančios priemonės. Ši priemonė taip pat netiks turinčioms tamsesnius paakius, nes šviesinančio paakius poveikio naudojant šį kremą nepastebėjau.

Kremą galima įsigyti 15 ml ir 30 ml pakuotėse. Siūlyčiau pirkti mažesnį kiekį, nes kremo galiojimo laikas tik 6 mėnesiai. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?