Diorshow iconic overcurl mascara blakstienų tušas, apžvalga


Šiandien noriu aptarti DIORSHOW ICONIC OVERCURL MASCARA blakstienų tušą. Renkantis tušą Douglas parduotuvėje konsultantė mane patikino, kad tai vienas perkamiausių tušų. Šis DIOR ir Chanel Le Volume, pasak jos, yra labiausiai perkami. O jeigu perkami, tai tikriausiai turėtų būti geri. Ar tikrai? Nežinau kaip dėl Chanel Le Volume tušo, nesu jo bandžiusi, tačiau DIORSHOW ICONIC OVERCURL blasktienų tušas mane tikrai sužavėjo. Jo aprašymas skamba taip:  
Revoliucinis šio blakstienų tušo šepetukas puikiai atkartoja išgaubtą akies formą, todėl tobulai užriečia kiekvieną blakstieną. Kryžmiškai išdėstyti šereliai leidžia kruopščiai nudažyti blakstienas per visą ilgį.Speciali į tušo sudėtį įtrauktų polimerų formulė garantuoja ilgalaikį rietimo efektą. Vaško ir aliejaus kompleksas didina blakstienų apimtį: papildo jų struktūros trūkumus, suteikia glotnumo, tobulai nudažo iš visų pusių.
Galiu patvirtinti, kad tušas jau pirmu perbraukimu labai išryškina blakstienas, jas atskiria, tankina ir užriečia. Po dar kelių brūkštelėjimų blakstienos tampa kaip priklijuotos (gerąja prasme), t.y. tankios, ilgos, užriestos. Tikrai esu sužavėta šiuo tušu. Lenktų ir riestų šepetėlių papaprastai nemėgstu, bet šis pasiteisino, iš tiesų pariečia blakstienas. Patiko, kad tušas gana lengvai nusivalo (žinoma, reikia naudoti makiažo valiklį, tik vandens neužteks), taip pat dienos bėgyje netepa paakių, netrupa. 


Apibendrinant, esu labai patenkinta. Aišku, malonumas kainuoja (mokėjau 38 eurus), bet jei kišenė leidžia, labai rekomenduoju pamėginti. Tušo talpa gana didelė - 10 ml. Ateityje planuoju išbandyti ir kitus DIOR tušus. Ar esate bandžiusios? Kokie atsiliepimai? O gal kuri esate bandžiusi Chanel Le Volume? Taip pat lauksiu atsiliepimų. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?