Urban Decay All Nighter Make up setting spray – makiažo fiksatorius, apžvalga


Tikriausiai jau visos girdėjote, kad kosmetikos gigantas Urban Decay atkeliauja į Lietuvą ir nuo šiol šios kompanijos produktų bus galima įsigyti ir mums. Aš labai nekantrauju, nes kiek esu bandžiusi šios firmos produktų, viskas paliko tikrai labai gerą įspūdį. Iki šiol siųsdavausi produktus internetu iš Anglijos, tačiau labai laukiu, kol visus produktus bus galima apžiūrėti ir įsigyti gyvai parduotuvėje, juk tokių dalykų kaip pudra, ar maskuoklis nenusipirksi internetu, nes sunku pataikyti su atspalviu.

Vienas iš produktų, kuriuos atsisiunčiau internetu yra Urban Decay All Nighter Make up setting spray – makiažo fiksatorius. Prieš pirkdama prisiskaičiau tiek daug gerų atsiliepimų apie šį produktą, kad negalėjau susilaikyti neišbandžiusi pati. Ir galiu pasakyti, kad produktas tikrai vertas visų pagyrų. Ši priemonė skirta purkšti ant veido pasidarius makiažą, taip taip, išgirdote teisingai, jis purškiamas ant jau atlikto makiažo. Naudojant šią priemonę makiažas išlieka ilgiau, atrodo gaiviau. Taip pat galima purkšti dienos eigoje norint atšviežinti makiažą. Patiko, kad kvapas yra gana lengvas ir neįkyrus, nes nemėgstu įkyrių kvapų, be to, papurškus jaučiamas tik keletą minučių, po to išgaruoja. Dulksna labai lengva. Ir tikrai galiu patvirtinti, kad pasipurškus šia priemone makiažas išsilaiko žymiai ilgiau, nei jos nenaudojant, taigi, produktas tikrai atlieka savo funkciją.  






Galbūt šis produktas nėra būtinas turėti, galima išsiversti ir be jo, tačiau kartą pabandžius, norisi naudoti vėl ir vėl. Juolab, kad artėja vasara, dienos ilgėja, oras šiltėja, automatiškai ir makiažas laikysis trumpiau, karštame ore makiažas apskritai turi savybę greitai „dingti nuo veido“, tad vasarai šis purškiklis yra must have dalykėlis. Be viso to, kad šis produktas leidžia makiažui išsilaikyti ilgiau, šios priemonės naudojimas yra labai gaivinantis – du papurškimai ant veido, o jausmas toks, lyg stovėtum prie didžiulio krioklio ir maži vandens lašeliai, vandens dulksna gaivina tavo veidą. Vasara planuoju laikyti šį purškiklį šaldytuve, tuomet jo purškimas ant veido bus tikra atgaiva veidui.



produkto sudėtis (paspauskite ant nuotraukos, kad išsididintų)


Šių makiažo fiksatorių Urban Decay turi kelias rūšis: mano turimas yra All nighter make up setting spray, taip pat yra De slick oil control make up setting spray – skirtas riebios odos savininkės, kontroliuoja ir mažina dienos eigoje atsirandantį veido blizgėjimą. Ir dar viena rūšis - Cooling and hydrating makeup setting spray, gaivintis ir šaldantis makiažo fiksatorius, šis, labiausiai tinkamas vasaros sezonui.

Urban Decay makiažo fiksatorių yra 3 rūšių: chill, all nighter ir de-slick

Be to, šių purškiklių yra didesnėse (118 ml) ir mažesnėse travel size (30 ml) pakuotėse. Mažesnės pakuotės itin tinka keliaujant ar tiesiog kasdien nešiotis rankinėje.

Tikrai rekomenduoju įsigyti, ypač toms, kurios dažnai darotės makiažą ir su juo turite išbūti ilgas valandas, nes ši priemonė tikrai padeda makiažui išsilaikyti ilgiau.

Ar esate naudojusios Urban Decay ar kurios kitos firmos makiažo fiksatorių? Ar patiko? Kokie jūsų atsiliepimai? Pasidalinkite komentaruose, labai lauksiu. 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?