L'OCCITANE stangrinamasis kūno aliejus, apžvalga


Šiandien noriu aptarti L'OCCITANE firmos migdolų aliejų kūnui. 

Pradžioje pažiūrėkime, ką sako gamintojas: 

Šis lengvos konsistencijos aliejus, kurio sudėtyje yra daugiau nei  50% migdolų aliejaus, efektyviai stangrina ir glotnina odą. Oda pamaitinama, tampa elastinga dėl sudėtyje esančių migdolų ir judrų aliejų, kuriuose gausu omega 3 ir omega 6 sočiųjų rūgščių. Šis subalansuotas derinys suteikia glotnumo bei komforto Jūsų odai.  Sudėtyje esantis siličio derivatyvas intensyviai stangrina odą. Užpurkštas ant odos, šis aliejus greitai susigeria, apgaubdamas odą subtiniu, kvapniu, šviežių migdolų aromatu, suteikdamas odai satininio glotnumo. Po mėnesio naudojimo oda tampa stangresnė, glotnesnė, jaučiamas komforto pojūtis.

Naudojimas: ryte ir vakare sukamaisiais judesiais masažuokite visą kūną, nuo apačios į viršų. Daugiausiai dėmesio skirkite silpnesnėms vietoms ir strijoms (šlaunims, klubams, sėdmenims, pilvui ir krūtinei). Nėščioms moterims ir po gimdymo rekomenduojama naudoti mažiausiai du kartus per dieną.


Šį aliejų labai mėgsta naudoti besilaukančios ar neseniai pagimdžiusios moterys ir merginos, kadangi jis veiksmingai naikina strijas, stangrina odą. Strijų neturiu ir niekada neturėjau (tfu tfu tfu :)), tad šiuo aspektu aptarti produkto negaliu iš savo patirties, bet ne viena besilaukianti draugė naudojo šį aliejų nėštumo metu arba po gimdymo ir nei viena iš jų neturėjo tokio nemalonaus dalyko kaip strijos. Ar tai aliejaus nuopelnas, ar joms tiesiog pasisekė, tiksliai nepasakysiu, bet kad aliejaus naudojimas turėjo kažkokią naudą, tikrai tikiu. 

Šį aliejų pati naudoju dėl jo stanginančių savybių, tepu kūną kiekvieną kartą nusimaudžiusi duše ar vonioje ant šlapio kūno (visi aliejai, tiek kūno, tiek veido, turi būti tepami ant šlapios odos, taip jie geriau pasisavinami). Ir tikrai galiu patvirtinti, kad nors didelių problemų ir neturiu, bet oda tikrai atrodo gražiau, stangriau. Aliejus greitai susigeria, nelieka nemalonaus riebumo pojūčio. 


Kas man nelabai patinka šiame aliejuje - tai jo kvapas, kadangi nesu didelė aštrių kvapų mėgėja, o šios aliejaus kvapas gana įkyrus, stiprus, pasitepus neišgaruoja, lieka ant kūno. Čia būtų toks mažytis minusas šiam produktui. 

Būtent dėl kvapo ir galvoju, kad kitą kartą kūnui bandysiu pirkti kokią kitą priemonę, su ne tokiu stipriu kvapu. 

Verdiktas: produktas atlieka savo funkciją, drėkina, maitina, stangrina kūno odą, tačiau jei nemėgstate stiprių kvapų, jo kvapas gali jus erzinti. Bet kvapas yra skonio reikalas, esu girdėjusi, kad kai kurioms jis kaip tik labai patinka. Nepabandysi - nesužinosi :)

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?