CND VINYLUX WEEKLY nagų lakas ir top coat'as, apžvalga.

Gana ilgai nesimatėme, vasara buvo pilna nuotykių, kelionių, smagių rūpesčių, kažkaip nenoromis, bet teko šiek tiek užleisti blog'o rašymą, bet vėl grįžta ruduo, tad tikiuosi ir kad blog'e turėsiu daugiau laiko parašyti, nes prisikaupė daugybė visokių apžvalgų, išbandžiau daug naujų produktų, labai noriu ir su jumis pasidalinti savo atradimais. 

Jau rašiau apie man atradimu tapusius ORLY nagų lakus, kurie iš esmės yra gelinis lakavimas tik be specialių UV lempų. Man tai buvo didelė naujovė. Šį kartą noriu aptarti labai panašų produktą, CND VINYLUX Weekly Polish savaitinį nagų laką ir CND VINYLUX Weekly Top Coat savaitinį viršutinį sluoksnį. Šių priemonių veikimo principas labai panašus į mano jau aprašytus ORLY nagų lakus. 


Padengiate nagą norimos spalvos CND  Vinylux nagų laku 2 kartus, tuomet padengiate nagus CND Vinylux Top coat'u (viršutiniu sluoksniu) ir turite nuostabiai atrodančius nagus, kuriuos be jokių atsilupinėjimų nešiosite visą savaitę ir dar ilgiau. Šiems nagų lakams nereikalinga UV lempa, o laikosi jis žymiai ilgiau ir geriau nei įprastas nagų lakas. Išbandžiau ir galiu pasakyti, kad su lakuotais nagais išbuvau pusantros savaitės ir nenusilupo joks kampelis, manikiūras visas dienas atrodė tobulai. Tikrai rekomenduoju išbandyti šiuos produktus. Patiko šepetėlis, labai patogus naudoti, spalvą padengti labai lengva. Spalvų pasirinkimas didžiulis, man labai patiko nude spalva 217 skin tease. Ideali spalva tiek kasdienai, tiek šventei, natūrali nude spalva. Jau nusižiūrėjau ir keletą raudonų spalvų - raudona ir nude spalvos mėgstamiausios mano nagų lakų spalvos. Tikrai rekomenduoju išbandyti šias priemones, prie įprastų nagų lakų tikrai nežadu grįžti. 

ND™ VINYLUX™ Color CoatPatobulintas adhezijos mechanizmas suklijuoja natūralaus nago keratiną ir pigmentus, bei tuo pat metu apsaugo nuo pigmento prasiskverbimo į natūralaus nago paviršių, kitaip tariant, spalvotas sluoksnis atlieka tiek bazinio sluoksnio vaidmenį, tiek ir spalvoto lako vaidmenį.

nagų lako spalva 217 skin tease - be galo graži nude spalva

CND™ VINYLUX™ Weekly Top Coat
Viršutinis nagų lako sluoksnis, kuris laikui bėgant tampa dar tvirtesnis. Septynias dienas suteikia atsparumą dėvėjimui, naudojant su CND™ VINYLUX™ Weekly Polish nagų lako danga. Tai užtvirtinantis nagų lako sluoksnis, kuris užbaigia nagų padengimą CND™ VINYLUX™ sistema. Sukuria viršutinį nagų lako sluoksnį, kuris pasižymi išskirtiniu blizgesiu ir saugo nagų lako dangą nuo įbrėžimų ir įdubimų.


O jūs ar esate bandžiusios CND nagų lakus? Ar patiko? Kokios spalvos jūsų mėgstamiausios? 


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?