Dovanų idėjos Kalėdoms!

Sveiki,

visi įsisukę Kalėdinių dovanų pirkimo ir ieškojimo karštinėje, ta proga noriu pasidalinti savo dovanų idėjomis, galbūt kažkas patiks ir nupirksite savo artimiems žmonėms. Paskutinę minutę pirkdami dovanas dažniausiai nuperkame žmogui visai nereikalingų daiktų.

Mano nuomone, geriau dovanoti praktiškus dalykus, nei įvairias statulėles, kadangi, niekam ne paslaptis, statulėlės ir panašūs dalykai vėliau dulka tolimiausiame spintos kampe. 

Taigi, pirmoji dovanos idėja, kuri, manau, labai tinka dovanoti sesei, draugei, merginai (idėja vaikinams) yra šilta, jauki, linksma pižama. Gražių pižamų galite rasti www.asos.com (manau, dar spėtumėt užsisakyti ir gauti iki Kalėdų, bet reikia paskubėti). Pasidairykite www.asos.com puslapyje, ir be mano pasiūlytų ten yra daugybė įvairiausių pižamų, jau rašiau anksčiau (šiame įraše - nauji pirkiniai rudeniui) kad gerąja prames labai nustebino asos pižamų kokybė, žinoma, perkant reikia žiūrėti, kokia sudėtis, geriausia, kad būtų medvilnė arba medvilnė su elastanu. 






Vaikinas ar vyras savo merginai, žmonai gali padovanoti ir elegantiškesnius naktinukus, idėjos:





Vyrams, vaikinams, broliams:



Kita dovanos idėja - Tanchel apyrankės. Žinau, kad dovanojant papuošalus galima labai smarkiai prašauti, šiaip nerekomenduoju dovanoti papuošalų, nes kiekvieno skonis skirtingas, tačiau šios apyrankės, mano nuomone, be galo universalios ir nežinau, kuriai moteriai ar merginai jos galėtų nepatikti. Bet kuriuo atveju, vistiek turite gerai pažinoti žmogų, kuriam tokią apyrankę dovanosit, kadangi reikės išrinkti spalvą, taip pat sagtelės spalvą - aukso arba sidabro, taigi turite žinoti, kokias spalvas žmogus mėgsta ir nešioja.
Šios apyrankės pagamintos ir sukurtos Lietuvoje, be galo kokybiškos, tikrai neprašausite su tokia dovana. Apyrankes rasite www.tanchel.com, šiuo metu visoms apyrankėms taikoma nuolaida. 




Kita dovanų grupė skirta žmonėms, kuriems atrodo labai sunku kažką išrinkti, pvz., gerai jų nepažįstate, ar tiesiog atrodo, kad žmogus ir taip turi viską. Tokiems žmonėms tiktų dovanos, susijusios su namais, pvz., įvairūs pledai, stilingi termo puodeliai kavai ar arbatai, kokybiški prieskonių malūnėliai, vyno grafinai. Nepamirškite, kad tokie dalykai turi būti stilingi, kokybiški.




visi pledai iš ZARA HOME (www.zarahome.com)
Pabaigai - svarbiausia neužmirškit, kad kur kas svarbiau nei dovanos per šventes yra parodytas dėmesys ir rūpestis, šiluma artimiems žmonėms. 


Copy short URL

Komentarai

  1. Labai labai dailios pižamos! Ir turiu pasakyti, kad naktinukai arba pižama yra labai gera ir praktiška dovana. Super įrašas, nors ir senokas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš per praitas kaledas savo sesei dovanojau auksini pakabuka. Auksinis pakabukas su deimantu buvo isrinktas nes jai labai patinka papuosalai. Turbut nebuvai maciusi savo sesers laimingesnes nei ta akimirka kai ji ispakavo dovana ir pamate pakabuka, kuris buvo skirtas jai.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?