Mėgstamiausi produktai, atradimai ir kiti dalykai

Labas,

Šiandien noriu pasidalinti su jumis savo mėgstamiausiais produktais, atradimais ir kitais ir dalykais.

Pirmasis atradimas - Pixi Glow Tonic

Tai šveičiamasis veido tonikas, atgaivina pavargusią odą, suteikia jai spindesio, gaivumo, sveiko švytėjimo. Padeda kovoti su spuogeliais, randeliais, įvairiomis dėmelėmis, esančiomis ant odos. Galiu pasakyti, kad efektas tikrai jaučiasi, tik reikia netingėti kas vakarą naudoti, aš naudoju nusiprausus veidą prieš tepant naktinius veido kremus ir serumus. Oda atrodo gaivesnė, tarsi švyti iš vidaus, sumažėjo dėmelės, likusios nuo spuogelių. Žodžiu, esu labai patenkinta šiuo atradimu, naudosiu ir toliau. 





Antrasis atradimas - Benefit Roller Lash blakstienų tušas

Gaila, kad Lietuvoje nėra galimybės įsigyti Benefit kosmetikos (nes yra tikrai labai gerų produktų), bet galbūt ateityje atkeliaus šis brand'as ir į Lietuvą, kaip kad atkeliavo Urban Decay, Mac ir panašūs brand'ai. Šiaip labai myliu Benefit They are real blakstienų tušą (be galo ilgina ir tankina blakstienas, tikrai atrodo beveik kaip priklijuotos, esu net sulaukusi klausimų, ką darau, kad blakstienos tokios ilgos ir tankios), jis mano vienas labiausiai mėgstamų. Šį kartą būdama užsienyje įsigijau kitą užsienio blogerių išgirtą Benefit tušą Roller Lash. ir jis taip pat manęs nenuvylė - labai gražina ilgina ir tankina blakstienas, be to, dar jas ir labai gražiai pariečia. Dažniausiai tušai, kurie turėtų riesti blasktienas, neatlieka šios funkcijos, bet šis - išimtis. Tikriausiai dėl savo šepetėlio formos tikrai labai gerai užriečia blakstienas. Dažytis šiuo tušu labai paprasta, ilgai išlieka, nenubėga ir nenusitrina dienos eigoje. 



Tanchel negara apyrankė 

Trečiasis ne tiek atradimas, kiek labai mano pamėgtas dalykas šiuo metu - Tanchel negara odinė apyrankė. Nešioju beveik kiekvieną dieną, labai patogi ir graži, prie visko tinkanti apyrankė. Labai gaila, kad Tanchel išpardavė šias apyrankes ir tokių modelių turbūt jau nebebus, dabar galima nebent vinted.lt ar panašiuose skelbimų puslapiuose rasti, kas parduoda. Tikrai norėčiau įsigyti ir kitokių spalvų. 



Ketvirtasis atradimas - serialas Narcos

Nors esu mergina ir visokie šaudo gaudo filmai ir serialai nepatinka, bet šis labai sudomino. Sudomino Pablo Escobaro gyvenimas ir asmenybė, serialas sukurtas tobulai, užkabina iškart po pirmos serijos. Pagrindinis aktorius vaidina tobulai. Kai baigsiu žiūrėti serialą, būtinai skaitysiu ir knygą, kurią parašė Pablo Escobaro sūnus. Patarimas - žiūrėkite šį serialą su vaikinu ar vyru, jei jums patiks, tai jam - juo labiau. 



Dar vienas atrastas ir labai pamėgtas dalykas šiuo metu - So soya sojos jogurtas, pirkau Maximoje, rašo, kad ekologiškas. Niekada iki tol nebuvau ragavusi nei sojos pieno, nei jogurto, tad nežinau, kokio skonio tikėtis, bet paragavus tikrai labai patiko! Skonis gana keistas, tad tikiu, kad gali ne visiem patikti, bet man labai labai patiko, pabandykit, gal ir jums patiks. Kažkas tame skonyje man patinka. Be to, soja puikus baltymų šaltinis. Tinka veganams. Yra su įvairiais skoniais, aš pirkau natūralų. 



Na ir paskutinis atradimas, kuris figūruoja ir šiame įraše - IKONA žurnalai. Tikrai kokybiškas žurnalas, įdomūs straipsniai, įdomūs  žmonės, įdomios temos. Žodžiu, super!



  

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?