nauji pirkiniai rudeniui arba - 50 pilkų atspalvių mano spintoje :)

Gražuolė vasara mus jau paliko, vis dažniau tenka traukti iš spintų storus, jaukius megztinius, vyniotis kaklus didelėmis skaromis ir autis šiltus batus. Prisipažinsiu, nors vasarą labai mėgstu, tačiau kiekvienais metais labai laukiu rudens, vien dėl to, kad iš spintų galima ištraukti jau minėtus jaukius storus megztinius, didelius šalikus, gražiuosius paltukus. Parduotuvės prisipildo naujomis rudens-žiemos kolekcijomis ir, rodos, norėtum visko! (Kažkaip taip jau yra, kad vasarą sunkiai randu kažką gražaus, o štai rudenį randu visko, tik piniginę atverk!) Šiam rudeniui papildžiau savo garderobą nemaža dalimi naujų drabužių, aksesuarų ir batų, kuriais esu labai patenkinta, radau tobulą ilgai ieškotą paltuką, daug jaukių, šiltų megztukų, idealius rudeniui ir žiemai batus, noriu viskuo su jumis pasidalinti.

Tobulas tobuliausias ilgai ieškotas pilkas paltukas, tokio dairiausi jau kelis metus ir pagaliau radau! Jame man patinka viskas, tiek spalva (esu pilkos spalvos mylėtoja nr. 1), tiek kad su kapišonu (žvarbesnės dienoms), tiek kad su kišenėmis, tiek kad susiaučiamas diržu (labai patogu ir gražiai atrodo). Paltukas, tinkantis tiek kasdienai su džinsais, kuprine ir kedukais, tiek prie elegantiškų suknelių ir aukštakulnių.      



Kedai. Taip taip, vėl pilki, juk minėjau, pilkos spalvos mylėtoja nr. 1 :) Pamačiusi šiuos iš Reebok, negalėjau atsispirti, patiko modelis, gana klasikinis, prie daug ko tinkantis, neutrali spalva su cinkeliu - šiuo metu taip madingos sidabro spalvos batų užkulnias. Superinė, iki šiol man dar nematyta idėja. Batai tarsi labai paprasti, bet kitokie, nei daugumos, su cinkeliu.





Vakarai tamsėja ir ilgėja, dienos trumpėja, taip ir norisi jaukiai susisukus į šiltą aplotą su arbatos puodeliu ir geru filmu šiltai vartytis lovoje. Tokiems ilgiems rudens vakarams ir tingiems savaitgaliai įsigijau dvi nerealaus jaukumo pižamas. Iki šiol irgi gana ilgai ieškojau gražios, šiltos pižamos, nepatikdavo arba piešiniai, arba sudėtis prasta, arba kokybė ne kokia. Šių pižamų labai patiko print'as, gal kiek vaikiškas, bet taip subtiliai, juk kiekvienas dar širdy to vaikiškumo turim. Pižamas siunčiausi iš www.asos.com, brand'as taip pat asos, tad iš ankstesnių kartų kokybės didelės nesitikėjau (na nepasižymi asos drabužiai labai gera kokybe), bet šį kartą likau maloniai nustebinta, kokybė tikrai gera.









Mango šviesiai rudas kašmyro megztinis (buvau nusipirkusi ir pilką, taip taip, aš pamišusi dėl pilkos:)) ), nes negalėjau apsispręsti, kurį, rudą ar pilką, pirkti, bet pilką galų gale gražinau atgal į parduotuvę, nes ruda spalva šį kartą pasirodė gražesnė, be to, ir taip jau tos pilkos spalvos per akis :) Labai jaukus, šiltas, švelnus, tikiuosi, kad gerai nešiosis.





Massimo Dutti pilkas golfas surišamas priekyje. Nesu didelė golfų mėgeja, nors šiemet jie viena iš madingiausių tendencijų ir vėl turėti grįžti į spintas, tačiau šis golfas patiko, nes yra ne tik paprastas megztinis su aukštu kaklu, bet turi priekyje surišamą detalę, taip vadinamą "cinkelį", kuris įprastą, nuobodų drabužį iškart paverčia unikaliu ir išskirtiniu. Ir megztinis, žinoma, pilkos spalvos, kaip gi kitaip :) 



Tai tiek tų mano rudens pirkinių šiai dienai. Kuo jūs papildėte savo spintas rudeniui? Kokių perliukų radote? Kai vėl kažką naujo nusipirksiu, vėl sukursiu įrašą. Žinoma, jeigu jums įdomu skaityti tokius įrašas. Parašykite, apie ką jums įdomiausia skaityti? Iki!

Komentarai

  1. Kur pirkote batus, kokia kaina?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kaledom savo vyrui planuoju nupirkti salika todel dabar ieskau kur pardavinejami kokybiski vyriski salikai. Taip pat labai noreciau, kad salikas vyrui butu Lietuvos gamintojo nes tiek as tiek mano vyras stengiames nesioti tik prekes, kurios pagamintos Lietuvoje.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?