rudens ir žiemos must have kiekvienos merginos ar moters rankinėje!

Sveikos, gražuolės, 

Šiandien noriu su jumis pasidalinti vienu mano atrastu ir nepakeičiamu dalykėliu tiek rudenį, tiek žiemą. Tiesiog kiekvienos merginos / moters rankinės musthave. Tai Elizabeth Arden Eight Hour Cream kremas. Apie šią priemonę užsienio bloguose buvau skaičiusi ne kartą ir ne du, vis norėjau išbandyti. Tai daugybę įvertinimų ir apdovanojimų laimėjęs produktas. Vieną kartą užsisakinėdama kitas prekes internetu, galėjau pasirinkti nemokamų mėginukų ir buvo ši priemonė, tad nedvejodama ją įsimečiau į savo pirkinių krepšelį ir labai džiaugiuosi tą padariusi. Ši priemonė mano vienas didžiausių atradimų. Kas tai per priemonė? Tai be galo universalus, labai daug kam tinkantis produktas, toks turbūt 8in1 :) Turiu omeny, kad jis turi daugybę funkcijų, jas visas ir aptarsiu. 



Kremas „Eight Hour Cream Skin Protectant“ ne veltui vadinamas stebuklingu kremu, nes yra visapusiškai naudingas odai. Šis abrikosų spalvos balzamas gydo suskilinėjusią ir išsausėjusią odą, ramina ir mažina paraudimą, naikina smulkius įbrėžimus ir sužalojimus. Kaip grožio puoselėjimo priemonė šis kremas padės visapusiškai prižiūrėti veidą - nuo antakių, lūpų iki kojų pirštų galiukų. 

Visų pirmą jis gali būti naudojamas kaip lūpų vazelinas. Sakyčiau vienas geriausių mano bandytų. Esu išbandžiusi tikrai daug įvairių vazelinų ir lūpų balzamų, nuo pigesnių iki brangių, nei vienas nebuvo toks geras kaip šis. Jis nesausina lūpų, nenusivalgo dienos eigoje, nėra nemalonaus pojūčio, kad produktas "stovi ant lūpų" visą dieną ir nesusigeria, lūpas tikrai gerai maitina, drėkina, efektas ilgalaikis - vieną kartą pasitepu ryte ir vieną vakare, nereikia tepliotis tas kelias valandas, žodžiu tikras išgelbėtojas ir rudens ir žiemos privalomas palydovas kiekvienoje rankinėje. Visuomet pasitepu lūpas šia priemone eidama miegoti, kitą rytą lūpos būna pilnai sudrėkintos, pamaitintos, super!

Bet tai tik viena iš funkcijų. Priemonė taip pat gali būti naudojama kaip nagų odelių aliejukas, minkština, maitina odeles, taip pat, kaip antakių žemė/gelis, kuris greitai sutvarko nepaklusnius antakius, reikia tik su mažu kiekiu priemones perbraukti per antakius, suteikti jiems norimą formą. 

Priemonė taip pat gali būti naudojama ypač išsausėjusioms veido ir kūno vietoms maitinti, drėkinti, pvz., alkūnėms, rankoms. Taip pat, kai nuo slogos ir nuolatinio nosinių naudojimo tarsi "nubrūžinami" nosies kampučiai, labai gerai padeda. Ypač sausai, drėgmę praradusiai odai priemonė gali būti naudojama kaip veido kremas, ypač nakčiai, tokia gautųsi kaip maitinanti veido odą naktinė kaukė. Žodžiu, panaudojimo galimybių - visa galybė. Todėl drąsiai teigiu, kad tai mano šios rudens ir žiemos musthave. Rekomenduoju įsigyti kiekvienai merginai, rankinėje neužima daug vietos, o išsprendžia daugybę problemų!

Išnaudojusi gautą mėginuką nusipirkau pilną pakuotę ir negaliu atsidžiaugti, be to, priemonė labai skalsi, tikrai užteks visam rudeniui ir žiemai, o gal ir dar ilgiau. Išnaudojusi tikrai pirksiu dar kartą. Rekomenduoju ir jums.

O jūs ar esate atradusios musthave produktų, kurie tikrai privalo būti kiekvienos merginos / moters rankinėje ar vonios spintelėje? Pasidalinkit atradimais, juk taip smagu dalintis įspūdžiais ir gerais produktais.  


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?