First Aid Beauty kosmetika, mano atradimai

First Aid Beauty kosmetikos Lietuvoje,kiek žinau, kol kas nėra, bet nesunku ir labai patogu atsisiųsti internetu. Mano dėmesį ši kosmetika patraukė dėl gerų atsiliepimų internete, įvairiuose grožio blog‘uose ir youtube filmukuose. Iš pradžių žiūrėjau gana skeptiškai, bet pasidomėjau šia kosmetika daugiau ir pasirodo, šioje kosmetikoje nenaudojami tokie kvapikliai, dažikliai, parabenai, alkoholis, mineralinis aliejus, sulfatai ir kitokie siaubukai, kurie jūsų odai tikrai nepadeda. Nusprendžiau užsisakyti kelias priemones ir tikrai nenusivyliau

First Aid Beauty Skin Rescue Oil-Free Mattifying Gel Moisturizer  - veido odai matiškumo suteikiantis veido kremas. Šią priemonę iš First Aid Beauty išbandžiau pačią pirmą ir nuo jos prasidėjo mano meilė šiai kosmetikai. Šis kremas yra bespalvio gelio pavidalo, labai greitai susigeria, lengvas, idealiai tinka vasarai. Pastebėjau, kad priemonė tikrai padeda kovoti su odos blizgesiu, veidas išlieka matinis visą dieną. Patiko, kad kremas neturi jokio specifinio kvapo, iš esmės kvapo galima sakyti visai nėra, man tai didelis pliusas. Visų pirma todėl, kad nesu mėgėja sunkių, ryškių kvapų veido priežiūros priemonėse, tuo pačiu jeigu nėra kvapų, didelė tikimybė, kad priemonėje nėra ir kenksmingų pridėtinių dalių, kurios tą kvapą sukuria. Tai odai didelis pliusas. Kremo tūbelė gana didelė (56,7 g kiek ml nežinau, bet virš 50 ml tikrai). Kremas naudojasi labai taupiai ir užtenka jo keliems mėnesiams.




Kita priemonė, kurią išbandžiau, yra First Aid Beauty Daily Face Cream. Tai galima sakyti įprastas veido kremas, tačiau man jis tinka idealiai. Mano oda mišri, neriebina veido, greitai susigeria, labai lengvas. Tikrai nekemša porų (jau nepamenu, kada koks spuogas buvo išdygęs, nors su kitais kremais tikrai pasitaikydavo, tfu tfu tfu). Kvapo taip pat nėra, patogi, sandari pakuotė. Naudojant šias priemones galėčiau pasakyti, kad veidas atrodo kaip niekad gražiai, neliko odos išsausėjimų, poros sumažėjo, nebeišlenda T zonos blizgesys. Žodžiu, vien pliusai. Be to, manau, kad kainos ir kokybės santykis tikrai puikus, neišleisi labai daug, o priemonių talpa nemaža. Už vidutinio dydžio kainą gali įsigyti tikrai kokybišką produktą.



Jeigu domina kainos, už matiškumo suteikiantį kremą-gelį mokėjau apie 28 eurus, už dieninį veido kremą mokėjau apie 19 eurų (60 ml).


Taigi, ateityje, manau, išmėginsiu ir kitus produktus. O jūs ar esate ką nors bandžiusios iš First Aid Beauty?

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

vyriškas ADVENTO KALENDORIUS, idėja, kaip pasidaryti

Tobulas highlighteris!

Kaip aš užsiauginau ilgas, tankias blakstienas?